lauantai 12. syyskuuta 2009

Weinstrasse

Opiskelut ovat vaikeutuneet päivä päivältä, mutta kouluun on silti ihan kiva mennä aamuisin tapaamaan kaikkia kavereita ja tutustumaan uusiin ihmisiin.


Opiskelua päivällä.


"Opiskelua" illalla erään opiskelija-asuntolan takapihalla.
Molemmissa oppii ihan hyvin kieliä :)

Perjantaina kävin ensimmäisen kerran ihan oikeassa yökerhossa Itävallassa. Kokemus ei kuitenkaan ollut mitenkään erityisen hyvä, sillä valitsemamme paikka oli ihan liian täynnä ihmisiä. Sisällä oli tosi vaikeaa liikkua yhtään mihinkään ja koska täällä kaikissa baareissa saa polttaa, oli ilma todella tunkkaista! Tupakan ja hien haju hallitsivat elämystä melko vahvasti. Myöskään musiikki ei oikein miellyttänyt meitä suomalaisia, se oli täysin erilaista Suomen yökerhoihin verrattuna.


Tää kuva on otettu alkuillasta, sillon ihmismäärä oli suunnilleen sama kuin Kännärissä sen parhaina päivinä. Myöhemmin diskoteekkiin tuli vielä rutkasti lisää ihmisiä.


Lauantaina kävimme sitten ihastelemassa lähistön viinitiloja. Varasin paikat opastetulle viinitilakierrokselle miulle, Ristolle, Terhille ja Martinalle. Reissu maksoi 34 euroa per lärvi ja hintaan sisältyi bussikuljetuksen lisäksi kaksi lasillista viiniä ja mielenkiintoiset ruoka-annokset eräällä viinitilalla.


Muutaman sata vuotta vanha pimeä viinikellari.


Maisemat olivat varsin upeat bussimatkalla.


Risto ja Martina syömässä "pikku-snacksiä" eli leipää, jonka päälle oli laitettu ihan kaikkea mahdollista inkivääristä kurpitsaöljytahnaan!

Reissu oli kyllä näkemisen arvoinen, mutta bussissa istuminen ei kyllä edelleenkään oo vaan miun juttu. Taksikyyti ei olisi luultavasti olisi ollut paljoakaan kalliimpi vaihtoehto...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti