sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Salmiakkia ja oopperaa

Eilen illalla kävimme Mártonin, hänen tyttöystävänsä Eszterin ja Martinan kanssa ajelemassa vähän maaseudulla. Päädyimme pikkukylään nimeltä Höf-Präbach, jossa pysähdyimme juomaan illan ensimmäiset drinksut. Mie olin kuskina, joten jouduin tyytymään alkoholittomaan vaihtoehtoon.


Höf-Präbachin ainoa pubi.


Pubissa oli hiljaista, mutta se sopi meille ihan hyvin.

Ajelukierroksen jälkeen tulimme tänne miun kämpälle, jossa tarjosin poppoolle mm. salmiakkia. Ei kyllä tehnyt yhtään kauppaansa! :D Vain Marton pystyi syömään yhden pienen karkin kokonaan, senkin pahannäköisesti irvistellen.




Tänään tulivat sitten mummo ja pappa tänne Graziin moikkaamaan miuta. Kävimme oopperassa katsomassa Madame Butterflyn. Esitys oli tosi hieno, ja vaikken oopperasta oikein mitään ymmärräkään, oli ensimmäinen oopperakokemus kyllä mahtava! Laulajat lauloivat todella hyvin ja eläytyivät rooleihinsa ihan kympillä, ja orkesteri pisti myös parastaan :) Toki paljon jäi juonesta ymmärtämättä, sillä esitys laulettiin italiaksi, eivätkä saksankieliset tekstit olleet ihan sieltä yksinkertaisimmasta ja helpoimmasta päästä... Joskus pitää kyllä päästä näkemään ja kuulemaan joku ooppera ihan tällä omalla rakkaalla äidinkielelläkin! Niin ja tuo oopperatalo oli todella upea ja jo itsessään näkemisen arvoinen! =)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti