lauantai 26. syyskuuta 2009

Miekkailua tulossa

Eilen perjantaina piti herätä aikaisin aamulla, koska meidän piti mennä ilmottautumaan yliopiston liikuntakursseille. Unkarilainen Marton ylipuhui miut kokeilemaan miekkailua hänen kanssaan! Saa nähdä mitä siitä tulee sitten... Toivottavasti ei ainakaan ruumiita... :D


Miekkailukurssille ilmottautumisen jälkeen menimme ensimmäistä kertaa ulos aamupalalle.



Iltapäivällä alkoi paikallisen kielikeskuksen joku juhla, johon myös meidän vaihtarit oli kutsuttu. Nämä bileet olivat kuitenkin varsin tylsät, joten kävimme lähinnä vaan haukkaamassa vähän pikkupurtavaa ja jatkoimme matkaa.



Illemmalla menimme syömään japanilaiseen ravintolaan. Mie onnistuin jopa syömään niillä puikoilla melkein koko aterian! :)



Ja illalla kävin vielä buddyn kanssa leffassa katsomassa Inglorious Bastardsin. Elokuva oli varsin hyvä, välillä sai nauraa ihan kunnolla ja välillä tapeltiin ja mäiskittiin niin, että heikompia varmasti hirvitti. Ihan kaikkea en kuitenkaan repliikeistä ymmärtänyt, ja saksankieliset tekstitykset sujahtivat välillä niin nopeasti pois, etten ehtinyt lukea niitä kunnolla, mutta onnistuin kuitenkin pysymään juonessa mukana.

3 kommenttia:

  1. Onko täällä useitakin ei-dubattuja leffoja esittäviä teattereita?? Mä kuulin yhdestä, mutta se oli kuulemma rempassa ainakin joku aika sitten..

    VastaaPoista
  2. Ei vissii tullu miekkailussa ruumiita, ku pääsit leffaa kattoo mäiskimistä vähä lisää! :)

    VastaaPoista
  3. Terhi: Täältä löytyy Grazin leffatarjonta: http://kulturserver-graz.at/kalender/kinoprogramm/filmliste.k
    Ne missä lukee "OmU" on alkuperäiskielellä esitettyjä leffoja, joissa on saksankieliset tekstit (Original mit Untertitel tjsp) ;)

    Anniina: Joo vielä ollaan hengissä, koska miekkailu ei ole vielä alkanut, nyt on vasta ilmottautuminen ja maksut hoidettu... :D

    VastaaPoista