torstai 10. syyskuuta 2009

Schwarzlsee

Tänään ajelimme Riston ja Mikon kanssa Ikeaan, jonka kehuttiin olevan seudun halvin sisustuskauppa. No miehän olin jo yhden kerran käynyt täällä Grazin Ikeassa viime viikolla, mutta lähdin kuskiksi, kun ei miulla ollut muutakaan tekemistä. Ikeaan pääsy ei ollutkaan sitten ihan helppoa, kun en enää oikein muistanutkaan reittiä sinne. Ja ei tullut lähtiessä katsottua netistä tarkkaa osoitetta, niin navigaattoristakaan ei ollut hirveästi apua. Jossain vaiheessa löysimme kuitenkin ko. pytingin puolivahingossa, mutta olimme sen takapihalla, eikä sieltä päässyt parkkipaikoille tai sisäänkäynneille mitenkään! Meidän piti kiertää useamman kilometrin lenkki ja lukuisat hyvin mielenkiintoiset liikennejärjestelyt ennen kuin pääsimme perille.

Ikean jälkeen kävimme ihmettelemässä Schwarzlseetä eli sellaista paikallisten suosimaa ulkoilu- ja elämysaluetta. Koska sää oli hieman pilvinen ja välillä satoi muutaman pisaran vettäkin, olivat monet elämysjutut kuitenkin kiinni. Tyydyimme ihmettelemään maisemia ja pistämään mm. karting-radan aukioloajat muistiin.




Schwarzlsee on siis paikallisten mittapuun mukaan järvi, mutta mie kyllä suomalaisena luokittelisin sen ihan vaan lammeksi!


Paikalla oli myös tuollainen iso keinu, ja myöhän nuorruttiin saman tien ainakin 10 vuotta ja mentiin kokeilemaan! Hyvät oli kyydit :)


Risto ja Mikko uhosivat tulevansa vielä myöhemmin kokeilemaan Wakeboardingia, eli tuollaista veteen rakennettua rataa, jossa vaijeri vetää ja itse pitää yrittää kellua veden pinnalla suksien tai laudan avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti