sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Kuka näitä oikein lukee? :)

Huomasin eilen, että miun blogi löytyy näköjään myös Lappeenrannan teknillisen yliopiston nettisivuilta! Kahdella klikkauksella pääsee suoraan etusivulta tänne! :D Mielenkiintoista olisikin tietää, kuinka moni näitä miun tarinoita loppujen lopuksi oikein lukee! Joten jos nyt luet tätä, niin lähetäppä miulle vaikka joku lyhyt kommentti sähköpostilla tai tekstiviestillä tai millä tahansa =)

Miulta on toivottu vieläkin enemmän kuvia, joten tässä tulee nyt muutama otos kaupungin keskustasta. Grazissa on paljon ihan pikkukaupungin tuntua, vaikka asukkaita onkin hieman yli 250000.







Tänään kävimme Mikon ja Riston kanssa jossakin asemuseossa, joka oli Euroopan suurin tai jotain sinne päin. Museo oli kyllä varsin vaikuttava, mutta myös yksitoikkoinen. Siellä oli keskiaikaiset sotavarusteet noin 4000 miehelle, eli miekkoja, pistooleja, kiväärejä, kilpiä, keihäitä ym. oli museossa enemmän kuin riittävästi. Koko museon idea perustuikin juuri enemmän määrään kuin laatuun.



Koska asemuseon pääsylipulla pääsi myös Grazin modernin taiteen museoon eli kuvassa näkyvään Kunstmuseumiin, päätimme ihan huvikseen käydä katsomassa myös sitä. Meidän odotukset olivat kyllä todella alhaiset jo ennen tuonne menoa, koska kukaan ei ymmärrä modernista taiteesta mitään. Siitäkin huolimatta paikka oli iso pettymys. Näimme ehkä kymmenkunta valokuvaa ja säälittävää töherrystä sekä yhden ison liukuhihnan!

Kulttuuripläjäyksen jälkeen kävimme Mur-inselin eli Mur-joen keskellä olevan tekosaaren kahvilassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti