maanantai 7. syyskuuta 2009

Kiirettä pitää!

Nyt saa jäädä blogi-tarinointi tältä päivältä vähän lyhyemmäksi, sillä päivä on ollut taas varsin kiireinen. Tänään meillä oli kielikurssin jälkeen yliopiston puolesta ensimmäinen kunnollinen infotilaisuus, jossa kierreltiin koulun tiloja läpi ja täytettiin paljon kaiken maailman lappusia. Samankaltaiset tilaisuudet jatkuvat myös tulevina iltapäivinä.


Tämänpäiväinen infotilaisuus alkoi jostakin yliopiston vanhasta juhlasalista, joka muistutti sisältä jopa hieman kirkkoa!


Auto on turvassa peuroilta autotallissa jeesusteippeineen. Autotalli on muuten yllättävän tyhjä; taitanee johtua korkeahkosta kuukausivuokrasta (41e). Kävin tänään myös kysymässä korjausarviota bemariliikkeestä, mutta saksaa puhuva mies ei suostunut kertomaan oikein mitään, kun miulla ei ollut auton vakuutuspapereita mukana. Yritin selittää, että en välttämättä halua edes käyttää kasko-vakuutusta vaurioiden korjaamiseen, mutta se ei auttanut asiaa yhtään. Myöhemmin huomasin, että olin ilmeisesti lahjakkaasti myös onnistunut kadottamaan auton kansainväliset vakuutuspaperit (Green Card) johonkin tuntemattomaan paikkaan. Miun pitää nyt vielä vähän miettiä, että mitä noiden vaurioiden kanssa oikein tekisi, korjaisiko täällä vai vasta Suomessa, käyttäisikö vakuutusta vai ei, korjaisiko itse jollakin liimavirityksillä tai yrittäisikö kenties löytää käytetyn etu-umpion jostakin; vaihtoehtoja riittää...


Illalla käytiin Riston ja Mikon kanssa pyörimässä taas lyhyt lenkki keskustassa. Kuvassa Hauptplatz.

1 kommentti:

  1. Siellähän tönöttää tuttu bemari, ei oo Valtakadun liikenneympyrässä näkyny :) "Turvassa peuroilta" tai "peuralta" eli miulta. Meil AMK:ssa verkkoviestinnän opettaja kutsu mein luokkaa "peuroiksi ajovaloissa", ku aamulla ku se esitti kysymyksen ni kaikki oli AINA hiljaa, ni näytettii kuulemma hirviltä tai peuroilta auton ajovaloissa. Kurssin edetessä saimme uuden tittelin; kuolleet lahnat pakastelokerossa.

    VastaaPoista