perjantai 30. lokakuuta 2009

Grazin "Oktoberfest"

Maanantai oli täällä joku paikallisten kansallispäivä. Kaikilla oli vapaata ja myös Schwarlseellä viikonloppuna olleet "Oktoberfestit" jatkuivat vielä maanantainakin. Myökin käytiin paikan päällä katsomassa meininkiä, vaikka arvasimmekin, ettei touhua voinut verrata oikeisiin Münchenin juhliin. Grazin Oktoberfest oli jonkunlainen huvipuiston, syysmarkkinoiden ja kaljateltan yhdistelmä. Lapset ja lapsenmieliset saivat päänsä sekaisin hurjissa huvipuistolaitteissa, kun taas aikuisemmat sekoilivat isossa kaljateltassa. Pihalla oli näytteillä mm. traktoreita ja monenlaisia maanviljelyyn liittyviä vekottimia, autoja, mopoja, nahkahousuja ja muita perinnevaatteita, paikallisten tilojen viinejä ja tietysti monenlaista pikkupurtavaa.


Ihmisiä ei onneksi ollut enää maanantaina erityisen paljoa, joten paikalla pääsi liikkumaan melko vaivattomasti (ja se ei ole tavallista täälläpäin).


KTM:n kaksipaikkainen auto.


Ja sama edestä.


Mattamusta Cayman. Ei oikein sytyttänyt miuta.


Jotain maanviljelyvempeleitä.


Traktoriarmeija.


Huvipuiston kieputtimia. Mie en käynyt edes missään laitteessa, kun oon ollut tällä viikolla pienessä flunssassa taas, eikä ylimääräinen pyöritys houkutellut yhtään.

1 kommentti:

  1. Vielä tuollaisia VHS vehkeitäkin on olemassa, jotkut jopa kopioivat VHS.n dvd:lle

    -eikä välttämättä olla museossa....

    tere Esko M

    VastaaPoista